13 juli 2012

HugoochLeahniserad

Mina barn har kört slut på mig. På riktigt. Jag är sååå trött. Inte bara i huvudet utan även fysiskt i kroppen.

Vad har då vi sysslat med idag? Vi behövde hålla oss ur vägen här hemma så dagen har bestått av en dejt med Hannah inne i Linköping. Trevligt att ses och dessutom fick vi se Hannah och Jonas nya fina lägenhet, mitt inne i stan. Inte ett dugg avundsjuk:) Hade jag inga barn haft skulle jag gärna bo så. Fast då skulle jag nog få byta sambo (Pontus mardröm att bo mitt i en storstad) och det vill jag ju inte:)

I alla fall var barnen redan på upptåg när vi träffade Hannah men oj vad det skulle eskalera. På hemvägen skulle vi besöka biltema för inköp åt Pontus (eller bilen). Tänkte stanna till på Ö&B också men kände att jag orkade inte. Tills jag åkte fel och ändå hamnade åt det hållet. Vad tusan jag åker dit också.

Mina barn hade kola i öronen. Seg jävla kola som satt sig fast så in i norden så det hörde inget av det deras mamma sa. Eller tjatade på dem. Fy vilken hemsk mamma jag kände mig som men vad göra? De lyssnade inte alls. Inte alls. De uppförde sig som riktiga snorungar stund vis. Sprang åt var sitt håll, la i saker i vagnen som inte alls skulle vara där, Leah kallade alla för bajskorv... Triggat igång varandra och bara flamsat och inte lyssnat. Ni kanske kan föreställa er? Usch säger jag bara. Och dum som jag var mutade jag dem med godis för att få lugn och ro.

Det blev inte så mycket lugn och ro.

Var ju tvungen att stanna på Biltema också. Åh vad jag inte ville det men jag var ju tvungen. Samma visa där inne. Dessutom ställde Leah och Hugo till med världens scen innan vi ens kommit in då de började bråka om kundvagnen som har som en bil framför den vanliga kundvagnen. Om ni vet vad jag menar?:) Tog väl 10 minuter där innan vi kom in i affären.

Sen hade min sambo varit så snäll och skrivit upp vad som skulle handlas. Det han inte sagt var att det var ett helt avgassystem! Vet ni hur stora de är? Hur otympliga de är? Hur tunga de är? Hur stor plats de tar bilen, i en v70?

Kom tillslut ut med både barn och varor. Men det var precis.

Skulle hunnit med massa här hemma när vi kommit hem men nej. Det har bara fortsatt. Nu är Pontus ute och ska lägga barnen. Hoppas de somnar fort, mamma behöver egentid:) Eller rättare sagt tid för att ta hand om tvätten, röja undan i köket efter kvällsmaten, skicka i väg några mail, klippa gräset, ta en löptur, ta en hundpromenad, planera Hugos kalas, skriva inbjudningskort till Hugos kalas...

Min fina radio som jag köpte idag! Åh vad jag velat ha en sån lääänge. Mamma var det som tipsade om att de fanns på Claes Ohlsson, 299 kr. Ett tips:)

//Sofie



Inga kommentarer: