13 juli 2012

Reklamationer

Har jag gjort idag och igår.

Väskan jag köpte för ett tag sen gick sönder i handtaget. Inte acceptabelt då jag bara haft väskan i ungefär en månad... Fick byta till en annan då de inte hade några likadana kvar i lager och inga mer skulle få in. Typiskt då jag verkligen tyckte om den väskan och att den var i någon annan färg än bara brunt och svart som jag har dille på annars när det kommer till väskor. Men denna blir fin den med. Även att den är brun:)


Sen gick skorna sönder som jag använde idag och som jag köpte igår... Bara att gå tillbaka till affären. Smart som jag var gick jag ju in med skorna på mig. Alltså kunde jag ju inte ta pengarna tillbaka för de var tvungna att ha in de trasiga skorna och skicka dem på reklamation till tillverkaren. Jag kunde ju inte gå barfota därifrån så jag fick snällt leta mig om i affären efter några likande skor. 


Tjejen i affären tog fram dessa skor. Jag tyckte först de var väldigt tantiga men när jag provade dem så var  de så sköna! Dessutom i äkta skinn och inte i syntet material som de andra var i. Tror jag bytetupp mig faktiskt:) De här lär hålla! Hoppas jag:) 


//Sofie

Inga kommentarer: