15 juli 2012

Wilmers Dop

Igår var det många personers dag. Kronprinsessan firade sin födelsedag likaså Tina som nu mer är medlem i 24 åringarnas klubb:) Och så var det även Wilmers dopdag igår!

Hade en jättetrevlig dag. Så kul för alla barnen leker så fint tillsammans och det bästa av allt är att de blir så trötta efter att ha umgåtts haha.

Lillkillen var så duktig i kyrkan så. Hugo och Leah sköte sig bra de också. Hade med några smörgåsrån i väskan vilket var ett smart drag.

Fick jättegod smörgåstårta samt vanlig tårta efteråt. Barnen lyckades med konststycket att dra fram alla leksaker som fanns i hela församlingshemmet. Det gick åt några vuxna som hjälptes åt för att få ordning på det sen:)

Efter vi varit där åkte vi förbi mamma och pappa en sväng. Poker var där undertiden vi var på dopet och sen var klockan en sån där dum tid så hade vi åkt hem direkt så hade barnen somnat i bilen vilket hade varit alldeles fel. Då hade i alla fall Leah varit vaken långt in på småtimmarna sen och det var vi inte så sugna på. Så vi stannade kvar där tills klockan var tillräckligt mycket för att barnen skulle kunna få somna i bilen på hemvägen. Och det gjorde de båda två! Gud så skönt:)

Huvudpersonen tillsammans med föräldrar, syskon och faddrar:) 
//Sofie


Inga kommentarer: