22 november 2013

Äter Glass

Fredag kvällen är här och jag är sååå trött. Ovanligt:-)

Barnen ligger äntligen i sina sängar och sover och Pontus duschar. Blev så himla sugen på glass förut när vi var och handlade (japp jag var och storhandlade mat tillsammans med barnen en fredag klockan fyra efter en lång dag på både jobb och dagis. Men det gick över förväntan). Inte ätit glass sen i somras tror jag så passade på att köpa nån rolig sort. Banansmak blev det och god var den!

Har även köpt en byrå till Hugos rum idag som jag hittade på facebookloppisen. Det blev riktigt bra. Nu är det bara draperiet som ska komma på plats sen börjar det se riktigt fint ut i hans lilla rum. Nu ska jag bara hitta den där bokhyllan att ha i Leahs rum. Jag skulle vilja ha en låg bokhylla som inte är så stor. Gärna i 50-tals stil.

Har jag liksom kommit på vad jag vill ha då kan jag sitta och leta på nätet och loppisar hur länge som helst för jag ska bara hitta just en sån (i det här fallet en bokhylla) som jag tänkt ut. Ibland så tar det bara lite tid...Jaja nån gång så:) Ibland får jag kompromissa med mig själv eller så hittar jag något annat som jag blir kär i och köper istället.

Men det är så tråkigt när jag kommit på vad jag vill ha och då börjar leta så finns det aldrig att hitta men går jag på spontan loppisrunda så dyker alltid världens finaste möbel upp till världens bästa pris som jag absolut inte vet vart jag skulle ha någonstans eller (som oftast) inte ens har plats för.

Nu ska jag se det är något på dumburken som jag kan somna till här i soffan:)

//Sofie


Inga kommentarer: