03 november 2013

Recension av shampot och balsamet

Helt värdelöst. Vadå inte hålla vad det lovar. "Long lasting" kyss mig där bak. Hugo och Leahs "Laban och Labolina" schampo och balsam är bättre. Mycket bättre. Och då är inte det något vidare.

Fick låna deras en gång när mitt var helt slut och jämfört med blondinbellas geggamoja schampo så fungerar "Laban och Labolinas" schampo helt okej.

Blondinbella skulle ta efter Laban och Labolina lite mer. En mening jag aldrig trodde att jag skulle skriva. Men det sant. Helt sant. Mitt hår har aldrig varit så livlöst som det är nu efter jag använt detta shampo å balsamet. Visst alla hår är olika och reagerar olika men men. Har du som mig.  Blont, rakt och inte så tjockt hår så rekommenderar jag dig att investera dina pengar i några andra hårprodukter. LCC är inget å ha. 

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

Där ser man. Kul att läsa din recension när man sedan tidigare läst Blondinbellas skryt om sina hårvårdsprodukter. Kul att du unnar dig själv lite iaf. Jag försöker att komma dit nu också efter att sedan sommaren ha satsat allt på vårt hus.

Första steget är att komma igång med träningen. Efter att ha avstått från träning sedan juni och dessutom ha tröstätit under samma period så är det minst sagt tröööögt.
Ha en underbar söndag!
Kram Ida Bengtsson