01 november 2013

Hemma igen efter en tur till Ullared

Har ni saknat mig? Såklart att ni har! Det är så tomt så tomt när Sofie inte uppdatera sin blogg. Men är man iväg så är man och då prioriterar inte jag att uppdatera mig här. Eller där. Skönt och få vara ledig från de sociala medierna ibland hoho.

Haft ett par fina dagar nere i shoppingparadiset. Handlat för alldeles för mycket pengar. Spräckte budgeten jag hade planerat ut i mitt lilla huvud. När jag kikar ner i vagnen och det inte ligger en enda sak som jag inte skrivit upp på min lista men ändå kostar det bra mycket mer en vad jag tänkt plus att jag ändå inte fått med allt som stod på listan. Jaja så kan det vara.

Minuset för resan var väl dock sängarna i stugan. Stenhårda! Alla hade vi ont i ryggen eller sovit dåligt den natten. Så dåligt har det aldrig varit tidigare när vi hyrt stugor där. Där har du något att jobba på Boris!

Kom hem igår kväll och då var det high life här hemma. Ungarna stod i handdukar och just hade duschat och samtidigt som alla gula påsarna ska lassas in i huset (och gömmas för barnen då några innehöll julklappar och såklart hade jag inte tänkt steget längre och packat alla julklappar i en särskild kasse) samtidigt som det kom folk och skulle köpa saker jag sålt på facebookloppisen. Lyckades tajma in allting samtidigt under samma halvtimme. Men det gick det med:)

Nu är jag ledig till framåt eftermiddagen innan min jobbhelg kickar igång. Fast det gör inget. I min värld känns det som måndag då jag varit ledig två dagar. Jag har haft min helg:)

Nu ska jag umgås med mina barn. Se vad vi hittar på idag.

Puss på er!

//Sofie






Inga kommentarer: