25 november 2013

Det är nu de är som godast!

Clementinerna!


Gud så goda de är. Har tryckt i mig ett helt sånt där nät med clementiner sen igår. Barnen tycker också om dem. Speciellt och leka med(?). Hittade fem clementiner nerbäddade i Leahs dockvagn. Hugo sa att de lekte mataffär och att han var och handlade med sin bebis. Haha så söta:)

Hostan håller i sig. Blir såååååå tröööött! Jag blir verkligen trött då jag inget får sova på nätterna. Bara hostar och hostar. Dagarna är inte så farliga. Mår ju toppen annars men den där hostan vill verkligen inte ge sig.

Ringde ner till vårdcentralen förut så förhoppningsvis skulle jag få lite starkare hostmedicin utskriven. De där jag köpt på apoteket hjälper ingenting. Dessutom undrar jag varför i herrans namn man ska hålla på att smaksätta medicin för? Det blir ju bara ännu vidrigare att ta när det smakar konstgjord banan eller vad det nu är. Låt äckelmedicinen behålla sin naturligt äckliga smak istället för att krångla till det så det bara blir ÄNNU äckligare.

Min åsikt angående smaksatt medicin. För den som undrade.

Gårdagen var annars väldigt lugn här hemma. Jag och barnen kurerade oss så gott vi kunde. Eller det har vi väl gjort hela helgen. Inte ansträngt oss alltför mycket. I lördags var vi ju och våldgästade Elin och Anthony och i går var vi hemma och skrotade. Fick en del gjort som skulle göras här hemma så det var skönt. Likaså nu på förmiddagen har jag suttit och ringt lite samtal och skickat iväg två mail som skulle skrivas. Även fått räkningarna betalda vilket var väldigt skönt att få gjort.

Jag ska jobba ikväll med men fram tills dess är det lugna gatan här hemma. Hugo har ju kvar sin hosta så hoppas att en dags vila till hemma gör att han är pigg och orkar med dagis igen imorgon. Eller jag pigg är han ju men ni fattar...

Nu ska jag ställa mig och göra hamburgare till lunch. Se om jag lyckas. Tycker aldrig jag får till hamburgarna när jag ska göra dem men skam den som ger sig. Övning ger färdighet, är det inte så man säger?:)

//Sofie

Inga kommentarer: