21 november 2013

Inte helt bra

Fan vad trött jag är på det här. Hostar gör jag och är allmänt slö och trött i kropp och knopp. Ni vet när man inte är så där dösjuk så man sjukskriver sig men på gränsen. Varit så i flera dagar nu! Därav mitt inte allt så flitigt skrivande här.

Jobbat en massa också så det kanske med har sin förklaring till min frånvaro här. Igår var det kaos på jobbet, det gick i ett. Hann med ett personalmötet också innan hemgång. Var bara hem och vända för sen skulle jag in och träffa Maria en sväng vilket var längesen! Vi hade massa att uppdatera varandra om:)

Vi gick promenad i kvällskylan vilken inte gjorde min förkylning bättre precis. Så segt när jag för en gångs skull planerat den här veckan med massa rolig träning så kommer den här skiten som ett brev på posten.

Pontus och barnen passade på att åka ut till hans föräldrar när jag var iväg igår. Barnen ville väldigt gärna åka ut dit och leka med kusin Linus som är där på besök:)

Hepp Nepp så roligt är det här hos mig. Nu ska jag fortsätta mitt projekt bädda rent sängarna, det går alldeles för långsamt. Det projektet fick mig förövrigt att ställa mig frågan "Vad tänkte jag på när jag köpte en loftsäng till Hugo? Jag som har bäddasängenmani (kan inte åka hemifrån om sängarna är obäddade typ..:)" Skit jobbigt att både bädda och att bädda rent i en loftsäng. Tar dubbelt så lång tid om inte mer jämfört med att renbädda en vanlig säng. Vilka problem jag har! Ett strunt problem, fråga människorna på Filippinerna. Ni har väl skänkt pengar? 

//Sofie

Inga kommentarer: