27 november 2013

Det här med bloggdesign

Jag har aldrig haft någon speciellt design här på bloggen. Är inte tillräckligt kunnig eller intresserad för att sitta och mixtra och göra det snyggt. Men nu har jag helt ärligt tröttnat lite på det. Att inte ha någon finare design.

Om det skulle vara någon som läser det här som gärna skulle vilja ge det ett försök att snygga till den här bloggens utseende eller alternativt vet om någon man kan kontakta för sånt så lämna för fan en kommentar:)

Nog om det! Just nu.

Här hemma har vi en lugn morgon. Barnen är lediga från dagis då jag ska jobba kväll så vi tar dagen lite som det kommer. Hostan den finns tyvärr kvar hos oss så lugnt är temat för dagen. Vill slippa hosta sönder mina lungor. Så konstigt för jag hostar inget på långa stunder, känns nästan som den är borta men så HOSTATTACK och där kom den igen.

Fick i alla fall utskrivet hostmedicin så den hjälper till så jag får sova på nätterna någorlunda. Alltid något:)

Leah står i duschen så jag ska ta och hjälpa henne. Det enda vi har planerat för dagen är att barnen ska till frisören i eftermiddag. Då måste man ju vara ren och fin i håret när man ska dit.

Leahs hår råkade ju ut för en liten tragedi igår. När vi var hos mamma och pappa så lekte Hugo med ett sånt där batteridrivet lok av lego som han körde på Leahs huvud. Ni kan ju föreställa er resultatet av det. Lyckades lirka bort det mesta av håret från lokets hjul men lite fick åka av med hjälp av saxen.

Förklarade för Hugo att man inte får köra med lok i huvudet på folk. Eller på morfar och farbrors Jockes huvuden kan man få köra med lok för de har inget hår som det kan trassla in sig i:-)

//Sofie


1 kommentar:

Jennie sa...

Haha kommer du ihåg att jag frågade dig om jag skulle göra en header åt dig förut? Var längesen men ändå.

Fast jag kan ju bara enkla saker, finns säkert nån som är bättre. :)