14 november 2013

Mellis med mina små

Jag borde nog också äta lite mellis kom jag just på. Börjar ju jobba om en stund och jag har inget ätit sen lunchen klockan 12. Tycker det är så svårt hur jag ska äta när jag jobbar kväll. Vi har ju inga raster när vi jobbar kväll så på jobbet hinns det inte med något matstopp så jag måste ju trycka i mig något innan jag åker. Även om jag inte är direkt sugen. Eller så är det tvärtom, att jag är vrålhungrig innan jag ska åka och jobba. Svårt det där.

Varit en lugn dag här hemma. Gjort ärenden på stan. Varit och köpt ramar bland annat och skickat tillbaka de där adidas tightsen jag beställde. Herregud vilken flopp de var. För det första var det ju inga träningstights. Kändes som vanliga leggings. Visst jag kan ju ha dem ändå här hemma tänkte jag först. Men sen ser jag att trycket där det står adidas är helt plastigt och fult. Skulle typ försvinna efter en tvätt i maskin. Och det konstigaste av allt. Det absolut konstigaste av allt, de var förkorta i benen! Jag med mina taxben har aldrig förr varit med om detta men det fanns alltså ett par byxor som var förkorta i benen även för mig. Det var dessa. Helt värdelösa byxor med andra ord. RETUR!

Varit så trött och seg idag. Kan ju bero på att när vi väl har sovmorgon i det här huset så ska det ändå gås upp tidigt. Leah som vi får dra upp och lirka med om mornarna gick upp ännu tidigare än vad hon gör de dagar hon måste gå upp tidigt. Så jävla fucking trött jag blir på det.

Det där hänger med mig hela dagen sen. Inte haft något tålamod. Men vi har haft det lite mysigt ändå med filmtittande och pusslande.

Nehepp dags å göra mig redo för jobbet så jag är klar när Pontus kommer hem så jag kan åka.

//Sofie


1 kommentar:

Ida sa...

Så underbart det är att läsa att fler dras med tidiga sovmorgnar och att någon mer än jag saknar tålamod de dagarna. Visst längtar man efter en sovmorgon ibland men på något sjukt sätt har man ju också vant sig vid att vara utan.

Hoppas att du har haft en bra dag på jobbet.
Kram Ida