18 november 2013

Måndag och morgon!

Precis ätit frukost med de två små. Snart tajm att börja göra oss i ordning här hemma. Jag ska på linsundersökning hos Synsam om en stund och barnen ska en liten sväng till dagis under tiden. Jobbar idag men jag jobbar kväll som tur är. Usch var segt igår kväll när vi kom hem. Barnen var så övertrötta när vi åkte hemåt. Hugo somnade nästan direkt i bilen och Leah inte långt där efter. Sovit hela natten har de gjort med så det har nog tagit på krafterna och varit iväg hela helgen. 

Har tagit på mina krafter med känner jag. Hade planerat in ett besök på gymmet idag men hoppar det. Min kropp känns inte helt hundra. Lika bra och ta en vilodag från träningen då. Så mycket har jag lärt mig för annars ligger jag väl helt utslagen och sjuk här imorgon och det har jag inte tid med då jag har jobb inbokat hela veckan. 

Hoppa in i duschen kanske? Jo det vore skönt. Åh vad jag ville ta en brännhet dusch igår men såklart fanns det bara fesljummet vatten i kranarna. Men nu har det eldats i pannan så det ska finnas gott om varmvatten:) 

//Sofie

Inga kommentarer: