24 november 2013

Jävla Hosta

Den här hostan, jag blir inte klok på den. Nu har det gått snart en vecka som jag inte känt mig på topp. Nu var det den fjärde natten på raken som jag inte kunnat sova pga den där förbannade hostan. Helt ärligt jag har träningsvärk i magen av allt hostande. Jag hostar inte mycket på dagarna men nätterna är ett rent helvete.

Hugo har också hosta  men den hostan blir jag inte heller klok på. Han är precis som vanligt. Stojar och leker men rätt som det är får han en hostattack så han hostar till kan får upp massa slem och sen är det som vanligt igen. Alltså vi är inte speciellt sjuka i övrigt men sen får kommer den där hostan rätt som det är och då bara hostar och hostar vi...

Leah började också hosta i natt. Vi körde om varandra. Men nu på morgonen är hon precis som sitt vanliga jag igen och inte en hostning så långt örat når.

Hoppas det vill försvinna snart. Köpt hostmedicin så får väl se om den hjälper annars blir det att ringa till läkaren imorgon. Orkar inte vara hemma från dagis och jobb. Orkar inte vara sjuk. Fast det är ju verkligen förkylningstider då många är dåliga.

Nehepp nu är äggen klara. Äggfrukost var det här:)

//Sofie



Inga kommentarer: