11 november 2013

En energifylld dag

Idag har fröken Henriksson haft energi utöver det vanliga. Vad har denna dagen då bestått av? Ja ni jag har jobbat. Med Emelie så dagen gick fort:) Hann med och köra ett konditionspass på gymmet innan jag hämtade hem huliganerna. Hem och grejade. Tvättat, fejat och vikt tvätt. När Pontus kom hem åkte Leah och jag och gjorde stan osäker. Uträttade en massa ärenden. Leah fick följa med och prova ut ett par stövlar. Efter mycket svett och tårar så lyckades vi hitta ett par som passade både fröken Leah och hennes fötter. Stövlarna tackar vi mormor för, även Hugo fick ett par fina stövlar i helgen av mormor så vi får passa på att dubbeltacka:)

Var och veckohandlade mat också och var nere en sväng på fyndlagret och köpte mappar. Jag sparar alla barnens teckningar i mappar och nu behövdes det inhandlas några till då de gamla var fyllda till max med vackra konstverk:-)

Var även och lämnade av massa saker till förrådet vi har inne i stan samt hämta hem några saker därifrån. Vi var också och levererade Leahs urvuxna dockvagn till en glad liten Stella som fick överta den. Roligt när saker kan komma till användning istället för att stå i ett förråd och samla damm. Fick en gardinstång vi behövde i byte så det var ju perfekt:)

Ikväll har jag suttit och pysslat med några julklappar. Kors i hela taket det är bara mitten av november och jag har typ fixat alla julklappar. Inte likt mig men det har jag Ullared och tacka för. Skönt å bara kunna njuta av december sen och inte känna stress över klapparna.

Pontus är duktig och på börjat uppbyggnaden av vårt sovrum igen. Men jag känner mig rätt slut nu. Blir sängen för min del. Jobbdags imorgon igen och klockan ringer tidigt. Lika bra och ladda upp med en rejäl dos sömn.

//Sofie

Inga kommentarer: