18 oktober 2015

Back in town

Då var vi hemma igen från vår lilla minitur till huvudstaden. Åkte igår morse/förmiddag och kom hem idag på eftermiddagen.

Vi startade gårdags kvällen med att åka och äta och dricka gott på en restaurang inne i stan. Det tråkiga var bara att ljudnivån var något alldeles enorm där inne så det gick knappt prata med varandra vid bordet. Min huvudvärk som jag haft till och från sista tiden dök ju upp då såklart men efter en värktablett blev det bättre.

Efter det så tog vi en promenad bort till cirkus där vi kollade på liveshowen med Partaj. Det var bra! Det var precis som jag trodde den skulle va☺ Vi fick skratta en hel del och det är ju alltid positivt☺

Blev taxi till hotellet där vi satt i baren och drack gott innan vi drog oss tillbaka.

Njöt av god hotellfrukost innan vi åkte hemåt igen imorse. Hämtade barnen som varit hemma hos mamma och pappa. Hugo fick sällskap av morfar till sin innebandyträning idag då vi inte hann hem till den.

Däremot är jag med Leah på hennes dans nu. Hon verkligen älskar't! Hon har fått börja i en grupp för äldre barn (6-8) men hon hänger med bra. Blir ju lite skillnad från den andra gruppen som var för barn i åldrarna 3-5. Leah ligger ju i gränslandet då hon ju är 5 1/2 så hon fick prova och gå upp en grupp.

Nu ska jag kika på när de dansar här☺

//Sofie


Inga kommentarer: