24 oktober 2015

Funkar?

Jädra bloggapp! Har strulat sen igår kväll så har inte lyckats publicera ett enda inlägg men nu så tror jag det ska funka. Håller tummarna för det i alla fall☺

Har haft en bra och ledig lördag här. Bara det att få ha en ledig helg är toppen!

Igår jobbade jag på dan och sen på eftermiddagen/kvällen var vi och gratulerade Krille som fyllt år tidigare i veckan. Vi hade det mycket trevligt och det var en trött familj som somnade gott sen igår kväll.

Idag ägnade vi förmiddagen åt att greja ute. Jag räfsade löv och Pontus byggde båtskjul. Barnen lekte och grejade med sitt. GrannHugo kom över en sväng med så det har lekt för fullt och mer blev det.

Efter lunch tog jag med mig alla tre barnen och gick på bio. Hotell Transylvanien 2 var vi och såg. 3D var filmen också och det var något nytt. Vi går inte på bio så ofta som ni märker. 

Annars har vi en lugn och skön kväll här hemma. Blir att kolla på nåt på dumburken och bara ta det lugnt och smälta den goda maten Pontus lagade. Vildsvinsgryta som fått stå på spisen hela dan, så himla gott! Jag passade på att baka en kaka/paj som jag läste om i en blogg som verkade så god. Se om den är det. Pumpa är det i. Något helt nytt som jag aldrig bakat tidigare. Ska bli spännande å smaka!

//Sofie


Inga kommentarer: