13 oktober 2015

Utegym

Leah och jag har motionerat idag på förmiddagen. Först så tog vi en tur där hon cyklade och jag sprang. Leah cyklade före och skrek konstant på mig. "Öka då mamma!" "Kan du inte springa fortare eller?" "Mamma orkar du inte springa lika fort som jag cyklar eller? För så fort cyklar jag faktiskt inte..."

Världens jobbigaste lilla PT var hon. Hon cyklar snabbt när hon vill så även om rundan bara blev några kilometer lång så blev jag rejält trött då jag fick hålla ett högt tempo för att ha en chans att hinna med den där galna ungen på cykeln framför☺

Efter löp och cykelrundan stannade vi till vid stans utegym. Aldrig varit där innan men det var kul att ha testa. Perfekt att kunna köra lite styrka när man är och springer inne i stan.

Leah hon såg det som en lekplats och gick loss där bland alla grejerna (utan att kunna störa eller ha sönder nåt) så jag fick köra några övningar.

Jag testade och köra armgång och jag klarade av att gå (?) hela biten! Att jag blivit så stark i armarna visste jag inte. Armarna har jag alltid haft svårt att träna upp och bli stark i så det var roligt att jag märkte skillnad idag☺

//Sofie


Inga kommentarer: