14 oktober 2015

Fin höst

Nej jag är inte så förtjust i hösten och vintern men även jag kan se det vackra i när dessa årstider visar sig från sina bra sidor.

Den här hösten har ju varit väldigt fin. Mycket sol och vackra färger i naturen. Idag har det dock varit väldigt mörkt. Vid tre i eftermiddags kändes det som klockan var sju på kvällen. Ville nästan gå och tända lamporna i fönstren för att få lite ljus.

Något annat som gör att det märks att hösten kommit på allvar är älgjakten. Vi som bor med skogen så nära har nu både jägare och älgar runt husknuten.

Idag så tillbringade Leah och jag förmiddagen med att hälsa på Pontus mormor. Svärmor och Jocke var också där. Hade det väldigt trevligt. Blev massa prat om allt och inget innan vi skiljdes åt och vi åkte hem.

Annars så har vi haft en väldigt lugn onsdag. Spelat spel och pysslat. Kollat på film och läst om Emil i Lönneberga. En riktig "inne-höst-dag"☺

Var och körde ett TRXpass i eftermiddags med för att kroppen skulle få röra på sig ordentligt. Och det fick den.

Nu ska jag läsa i min (eller ja okej Pontus) nya "Ut i vår Hage" tidning som kom idag. Älskar när det dimper ner ny tidning i brevlådan. Känns som när man var liten på julafton. Ungefär☺

//Sofie

Inga kommentarer: