08 oktober 2015

Workout!



Jag:" Leah vad vill du göra idag?"
Leah:" Åka till gymmet och träna med dig mamma. Det var så längesen sist!"

Ja det var ett tag sen sist Leah fick följa med dit så vi tog på oss träningskläderna båda två och drog till gymmet en sväng i förmiddags.

Det var lite folk så det var skönt när Leah var med. Hon var så nöjd så i hela 30 minuter sen tyckte inte fröken att det var så roligt att träna längre...då fick hon kolla på Youtube klipp i min telefon och var nöjd så jag kunde köra 30 minuter till.

Det blev väl inget vrålpass men kroppen fick sig en genomkörare och svettig blev jag. Har sån träningsvärk från TRX:n igår. Imorse när jag vaknade kändes det som jag skulle få rulla ur sängen för att kunna ta mig upp.

TRX är nog den jobbigaste träningsformen enligt mig. Man får verkligen jobba med ALLA musklerna, stora som små, och jag får alltid en sån träningsvärk efter kört TRX.

Men det var kul med sällskap på gymmet idag. Leah var väldigt duktig och lyssnade bra så hon inte var i vägen eller störde nån annan som vat där och tränade. Hon fick en egen matta där hon stod och gjorde alla dess möjliga gymnastiska övningar på, hjälpte mig att räknade mina repetitioner och hade koll på att vattnet inte tog slut i vattenflaskan☺

Leah när vi kom ut från gymmet: "Jag känner mig redan så mycket starkare! Ja det syns ju till och med, kolla!" Sa hon och spände armen allt vad hon kunde☺

//Sofie



Posted via Blogaway


Inga kommentarer: