30 oktober 2015

Jobbhelg väntar!

Jag är helt veckovill just nu. Jag har varit ledig tre dagar och får för mig att det är måndag idag. Känns om det varit helg redan i och med att jag varit ledig men även att det varit lov i veckan och många andra som varit lediga. Men så är det ju inte. Det är fredag och många går på ledighet i eftermiddag medan jag går på min jobbhelg.

Fast jag ska inte klaga då jag haft tre riktigt sköna lediga dagar. Så mysigt att kunna få vara lite ledig när det är lov. Inte ofta vi lyckas få ihop det så. Det är faktiskt något jag blir så förundrad över. Att det är så många människor som jobbar som alltid är lediga alla barnens lov. Alltså det skulle jag med vilja vara men hur lyckas man få ihop det? Semesterdagar och föräldradagar räcker ju inte i all evighet, eller? Blir ju många veckors lov på ett år. Även om man själv inte upplevde det som så när man gick i skolan:-)

Här så startades i alla fall dagen med spinning! Så himla skönt. Bästa starten på dagen. Tycker bara att det är synd att de inte har fler morgonpass man kan gå på.

Barnen ska åka iväg med sin morbror som alldeles straxt som ska komma och hämta upp dem. De skulle hitta på skojigheter idag medan deras mor och far jobbar. Blir kul för dem:-)

//Sofie




Inga kommentarer: