14 oktober 2015

Godmorgon onsdagen den 14 oktober!

Hugo är ivägskickad med skolbussen och jag och lillasyster i huset har en lugn morgon. Ska straxt ordna frukost till oss.

Igår efter att Hugo kommit hem från skolan så packade vi in oss i bilen och drog på eftermiddags kul i simhallen. Barnen älskade det och badade som tokar. Det märktes så väl på Hugo att de varit en hel del och badat med skolan för han var mycket tuffare i vattnet och kunde simma bättre än vad jag minns från i somras. Leah var tvärtom mycket mer försiktig och vågade inte alls lika mycket som i somras. Var kanske för längesen sitt hon badade och var i vatten. Får bli ändring på det nu!

På kvällen blev det kvällspromenad med Poker och Emma i mörkret. Tyckte inte det var så mörkt när vi började gå men det hann bli kolsvart under tiden vi gick... Pontus är ju ofta ute och traskar i mörkret här omkring medan jag brukar försöka undvika det. Tar hellre bilen in till stan om det är mörkt och jag ska ut och gå.

Men vi överlevde vår promenadrunda trots mörkret:-)

Idag var planen att vi eventuellt skulle träffat och umgåtts med kompisar men ingen har hört av sig och "bekräftat" att vi ska ses idag så ja vi får hitta på något annat helt enkelt. Se vad dagen har att erbjuda!

//Sofie




Inga kommentarer: