29 oktober 2015

Halloween på Liseberg

Gårdagens utflykt blev till Liseberg! Vi velade lite om vart vi skulle åka men då barnen aldrig varit där så föll valet på Liseberg☺

De verkligen älskade det! Och jag är rätt glad att vi väntat med Liseberg tills nu när de båda hade längden inne för att få åka rätt mycket.

De hade ju Halloweentema så parken var så fint pyntad överallt. Det barnen inte hade längden/åldern inne för att få göra var spökhuset och det tyckte bara jag var bra. Lättskrämd som jag är ser inget roligt i att bli frivilligt bli skrämd.

Det tråkiga för min del är att jag alltid älskat och åka karuseller men sista åren har jag blivit så åksjuk när jag åkt! Jättetrist. De flesta barnkarusellerna klarade jag av och berg och dalbanorna men när Hugo och jag åkte slänggungorna trodde jag att jag skulle kräkas efteråt... Jukeboxen (som alltid varit en favorit) var bara och glömma för min del. Den fick Pontus och barnen åka själva. Likaså kaffekopparna och andra snurriga karuseller.

Hugo och jag åkte däremot bergbanan flera gånger! Hugo älskade den☺

Vi hade en jättebra dag på Liseberg. Vi åkte hemifrån vid halv nio på morgonen och när klockan var halv nio på kvällen gick vi ut från parken.

Alla karuseller var inte öppna men de flesta var och det räckte gott och väl vi hann ändå inte gå över alla. Lagom med folk var det också men framåt kvällen tjockna det på och köerna blev längre.

Leah fick krama alla kaninerna och så var barnen med på kanindiscot på kvällen så det var så nöjda båda två.

Det var trötta barn och föräldrar som åkte hem därifrån igår. Lätt att det blir besök dit någon mer gång! Det blev verkligen en succé☺

//Sofie


Inga kommentarer: