14 november 2016

Mattematik

Leah sover inte, Leah räknar matte. Leah brås inte på sin mor.

Alltså Leah har suttit hela kvällen och räknat och räknat. Pontus kopierade sidor ur Hugos mattebok och dem har hon suttit med. Hon är riktigt smart. Undra vad lärarna ska hitta på och ge henne för uppgifter när hon ska börja räkna matte på riktigt i skolan? Roligt när det är något sånt som de tycker är kul. Bara till att uppmuntra tycker jag. Leahs fröken har redan märkt att hon är en liten svamp som vill lära sig en massa så de blir nog inte förvånade.

Annars då? Har jobbat idag och det har gått bra. Försöker att tänka efter och inte stressa. Kroppen reagerar direkt med huvudvärk har jag märkt. Ta en dag i taget och försöka planera och förbereda det som går.

Var och tränade på gymmet förut men tappade helt träningslusten när jag kom dit. Det var smockat med folk där! Jag ställde mig på ett löpband och körde backintervaller. Efter 30 minuter var jag bara tvungen att ta en kissepaus. När jag kommer ut igen är alla banden upptagna, precis som alla andra cardiomaskiner. Köra styrka var inte ett alternativ, där var det ännu trängre med folk. Usch nej det blev "bara" de 30 minuterna på bandet.

Nu ska jag se till att Leah kommer i säng och se hur det går med min telefon. Har gjort en fabriks- återinställning för att se om det kan lösa problemen jag haft med telefonen. Men bara att lyckas föra över alla bilder till ett säkert ställe har tagit sin tid. Jag skojar inte om jag säger en vecka. Appar som inte gått att ladda ner, för lite minne, för segt Internet etc.

Ibland saknar jag verkligen den gamla hederliga kameran där man bara tog kort och sen lämnade in filmrullen för framkallning.

Jaja se om jag (haha vem försöker jag lura med att skriva jag hela tiden? Tror alla vet att det är Pontus) lyckas få ordning på telefonen någon gång.

Nu ska jag vika tvätt och kolla på Historieätarna som har nypremiär ikväll ju! Åh så roligt:-)

//Sofie


Inga kommentarer: