25 november 2016

Vacker röd klänning

När Pontus kom hem från jobbet fattades några ingredienser till middagen så jag åkte iväg för att inhandlad dessa. Hade även ett paket att hämta ut på stan så jag passade på att ta en stund och bara strosa runt.

Det var så skönt att bara gå runt bland affärerna. Längesen jag gjorde det. Klockan var närmare stängning med så det var inte jättemycket folk ute. Shoppade lite åt mig själv vilket kändes lyxigt. Hittade en mysigt pyjamas som jag sitter i just nu. Jag har velat ha en riktigt pyjamas länge. Jag har bara T-shirts som jag sover i och fryser jag tar jag ett par leggins till. Det funkar ju men nu hade de så bra erbjudande på olika pyjamaser/mysdressar så då var jag ju tvungen och passa på☺

Något jag ångrar att jag inte köpte var denna klänning. Tyckte så mycket om den men den kostade 499 kr vilket jag tyckte var lite väl dyrt för min plånbok. Kom på sen att det ju var 25 % rabatt så den hade ju inte blivit så himla dyr. Ångrar mig så att den inte fick följa med hem.

Fast det jag egentligen är på jakt efter är klänningar att kunna ha mer till vardags. Någon som har nåt tips på vart man kan köpa det? Jag tycker det var mest festklänningar ute i butikerna nu. Sommarklänningar finns så många fler i vardagsstil. Vinterklänningar är svårare att hitta.

Men den där röda härligheten hade jag så gärna velat ha i garderoben☺

//Sofie


Inga kommentarer: