08 november 2016

Vintern är här

Det snöar mest varje dag nu för tiden. Kallt är det också så nu kan man verkligen säga att vintern är här. Barnen är överlyckliga och vill både åka skidor, skridskor och pulka på en och samma gång:-)

Jag blev inte piggare i söndags sen utan snarare tvärtom. Så igår var jag nere på vårdcentralen och fick träffa en jättebra läkare. Jag fick ta en massa prover och underskötes noggrant. Jag var där i nästan två timmar.

För ja det är ju inte normalt att ha det så här. Jag känner mig ju konstant sjuk. Läkaren trodde att det var stress som var boven bakom allting och jag tror kanske han kan ha rätt. Jag har ju haft det så här i perioder rätt länge. Lätt för att bli sjuk och känner mig hängig och dålig. Måste ta tag i det på allvar nu. Fick till en början order om att vara hemma i ett par dagar så idag har jag en riktig hemmadag.


Barnen är i skolan och jag har inte gjort så mycket. Började plocka med tvätten förut lite smått. Det är dagens projekt att få den klar. Annars händer inte så mycket mer här just nu. Ska ju ta det lugnt är det ju sagt men det är inte helt lätt alltid när jag inte känner mig sjuk på det sättet. Bara jag känner efter ska det nog gå bra. Ingen stress som sagt.

//Sofie 

2 kommentarer:

Hannah sa...

Parkera arslet i soffan och läs eller titta på typ Top Gear. Det är en order! 😘

Zouphie sa...

Bästa ordern ever!:-)