18 november 2016

Slår ihjäl lite tid med MTV

Har haft möte/utbildning med jobbet nu på förmiddagen och ska på medarbetarsamtal med chefen efter lunch. Sitter och slappar hemma hos mamma och pappa i min väntan på att jag ska åka dit. Skulle ätit lunch här men jag är helt ärligt inte hungrig. På mötet så fick vi fika bestående av macka så känner mig fortfarande mätt på den. 

Slökollar på Teen Mom på MTV. Ett sånt där meningslöst program som jag kan fastna i. De gånger jag kollar på det är när jag råkar zappar förbi det på tv:n. Så inget jag följer så men det har ändå blivit att jag sett en hel del avsnitt så då hänger jag ju med i vad som händer. Pontus hatar såna program men värsta programmet enligt honom är Keeping up With The Kardashians. Det vägrar han se och förstår inte alls hur jag kan fastna framför det. Men så läser han ju inte kändisskvaller som jag gör heller. Tycker de är lite roliga. Hela den familjen är som overkliga personer. Kolla in deras ansikten liksom. Att man kan vara så uttryckslös i ansiktet är nästan imponerande.

Jag slutar skapligt idag i alla fall så ska göra lite ärenden på stan när jag slutat och sen dra en sväng till gymmet. Lyckades ta mig dit igår med och det var ju så skönt! Det behövde verkligen jag så ska försöka ta mig dit idag med.

Det ni. Nu ska jag packa ihop mig här och åka dit jag ska.

//Sofie


Inga kommentarer: