21 november 2016

Världens Bästa Poker!

Bollar! Poker älskade bollar. Man kunde spela fotboll med honom och han älskade när han fick vara med och springa efter och jaga. Så många bollar som han har bitit sönder genom åren... 

Promenadsällskapet nummer 1. Kommer blir så himla tomt att gå promenad utan hund. Har knappt aldrig gjort det under de senaste 9 åren. 

Alla dessa gånger han hoppade upp på studsmattan och skulle vara med där. Även när vi skaffade en annan studsmatta med skyddsnät lyckades han ta sig upp. 

Bada är kul men inte i badkar/dusch...Då kom ledsna blicken fram. 

Jag leker påskkärring och vill att Poker ska gestalta den svarta katten sittande bak på kvasten. Poker tyckte det var sådär lagom roligt:-) 

LHC-supporter, såklart! 

Världens finaste! 

Poker i det gröna med en pinne. Han älskade pinnar! Ju större ju bättre. Ofta kom han dragande på mindre träd som han glatt visade upp. 

En matglad herre var det. Allt var gott och allt gick och äta. Han var en tiggande hund som vi så ofta skällde på när han satt och kollade på oss med sin bedjande blick när vi åt. 

Han älskade vatten! Att bada var livet och att åka båt på sjön var det bästa. Han var mer i vattnet än på land. Kommer vara så jobbigt när vi ska åka båt sen igen och vi inte har våran vansviftande vovve med oss som bara vill kasta sig i sjön. 
Andra saker som att våra skor alltid kommer stå kvar i skohyllan kommer kännas väldigt konstigt. Så ofta vi fått springa huset runt och leta efter skor som Poker burit iväg. Och nu mer kommer vi inte ha någon hund som alltid ligger under köksbordet och äter upp minsta lilla bit mat som trillar ner. Eller höra ljudet av en hund som hoppar ner från sängen så fort han hör våra fotsteg i trappan då han visste mycket väl att där fick han inte vara. Eller ljudet av en hund som slickar på den smutsiga disken i diskmaskinen. Eller en överspeedad hund som får glädjefnatt varje fredagkväll när husse och matte är som tröttast och bara vill ligga ner i soffan och kolla på tv. Eller en hund som bara går och tar sig en mun vatten ur hundskålen och sen dreglar ut allt över köksgolvet bara för att reta matte. Jag lovar han gjorde det med flit.

Men allt det där är saker jag kommer sakna så mycket. Saker som verkligen var Poker. Våran fina Poker. Kommer ta tid att smälta det här men han kommer alltid att vara med oss. 9 år fick vi tillsammans och så mycket glädje som denna hund har gett oss går inte att beskriva.

Älskade Poker hoppas du har det bra uppe i hundhimmelen tillsammans med alla dina hundvänner.

Vi saknar dig men kommer aldrig att glömma dig. Världens gladaste, snällaste och finaste hund!

//Sofie 

Inga kommentarer: