15 november 2016

Nyduschad- gud så skönt!

Jag är en sån som kan duscha både på morgonen och kvällen, men att duscha på kvällen är nog snäppet bättre. Så skönt att få ta på sig pyjamasen efteråt och sen bara va innan man får krypa ner i sängen. På morgonen ska man ju alltid iväg fast i och för sig då kan det ju med vara skönt att duscha. Framförallt får man ju håret helt nytvättat innan man ska iväg. Hur brukar ni göra?

I och med att jag tränar rätt mycket så är det oftast det som styr när jag duschar/tvättar håret. Hörde bara en diskussion om det på radion för ett tag sedan och väldigt många människor verkar ha väldigt invanda rutiner när de duschar. Antingen morgonen eller kvällen. 
Oj blev visst ett helt inlägg om duschning☺

Lika bra det för jag har inte så mycket annat å skriva om. Tisdagen har varit bra men väldigt grå. Jobbat och sen umgåtts med familjen och gjort bestyren här hemma. Lagom för mig ikväll. Skulle så gärna viljat träna men det får bli en annan dag.

Min telefon är (äntligen) helt uppdaterad men det är skitirriterande då inget är sig likt och massa saker saknas. Men framförallt är inte telefonhelveten alls nåt bättre än innan så bara till å lämna in den imorgon. Måste bara få en lånetelefon undertiden i och med att alla mina jobbtider och pass styrs via sms. Jag klara mig liksom inte utan. Får se vad de säger.

Nu ska jag pussa mina barn god natt.

PS: Inga bilder alls men det beror helt på min mobil som inte vill. Ta kort vill den men bloggappen fungerar inte längre och jag får inte över några bilder till datorn så ja det är därför om nu någon skulle undra:-) 

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag duschar alltid på kvällen. Annars måste jag gå upp tidigare än 5:30 och det vägrar jag! :D