21 november 2016

Sorg i vårt hus

Poker blev dålig i helgen. Han var precis som vanligt i lördags men på kvällen märkte vi lite smått att han inte var helt hundra. Igår så var han inte alls pigg. Han var slö, orkade knappt gå och åt inget. Jag tänkte direkt på när han var dålig i somras, då symtomen var desamma. Trodde att det skulle vara njurarna/urinvägsinfektion den här gången med. 

Pontus åkte med honom till veterinären idag på morgonen men de skickades honom vidare till djursjukhuset. Väl där fick Pontus bära in Poker då han inte ens orkade stå på benen. Han röntgades och det visade att han haft en stor tumör i magen som spruckit. Det fanns verkligen inget de kunde göra. 

Pontus ringde mig på jobbet och meddelade. Jag bröt typ ihop och åkte ifrån för att kunna åka in och vara med när han skulle få sprutan men jag hann inte... Veterinären ringde och sa att han var så svag så det vore plågeri att vänta så han fick somna in med sin husse vid sin sida. 

Den här dagen har varit så jobbig. Gråtit till och från hela dagen. Pontus hade med sig Poker hem i bilen så vi kunde begrava honom här hemma. Så nu ligger han på en av sina favorit platser i trädgården med sina favorit saker med sig. 

Vår fina hund! Du är så saknad och vi kommer aldrig att glömma dig. Vila i frid älskade Poker! 

Flaggan vajade på halvstång för våran fina vovve! 

Favorit täcket som han alltid sov på fick han med sig när vi begravde honom. 

Likaså hjärtat som han hade hängande på sin säng som barnen gav honom när han fyllde år en gång. Favorit bollen och favorit godiset (dentastix och en bit grisöra)

Vi tände ljus och ordnade en liten gravsten åt honom. 
//Sofie 

Inga kommentarer: