15 juli 2009

Regning dag på sjön

Vi har ägnat dagen åt sjön Sommen. Dock så stämde inte väderprognosen på TV överens med verkligheten (chockerande jag vet!) så istället för solsken hela dagen lång så blev den regn framåt eftermiddagen.. surt men lever man i Sverige så gör man:) Jag, Pontus, Hugo, Krille och Sandra plus hundarna tog lilla motorbåten ut till en ö där Pontus föräldrar låg med "White Lady" redan. Haha vi måste sett roliga ut när vi åkte i väg i våran lilla motorbåt, 4 vuxna, en 1-åring, 2 damphundar, vattenskidor, vindsurfingbräda, ring plus en massa annan packning. Vi såg nästan ut som familjen Taikon som Sandra sa. Det var rodd senare sen så då åkte jag och pojkarna hem. Pontus och Krille skulle ta båten in till stan efter rodden till den nya båtplatsen så det lär väl ta ett ta innan de kommer hemåt antar jag..undra vad jag ska hitta på under tiden? Blogga kanske? haha, kul.

Inga bilder nu heller jag vet.. Måste skärpa mig på den punkten!
På fredag så åker jag och Pontus på en weekend, bara han och jag, till Helsingborg, längtar!! Kommer var jobbigt att vara ifrån Hugo men jag behöver lite tid och bara få sova känner jag! Vår son är ju lite jobbig med sömnen som ni kanske vet så då behöver man få sig några dagar att vila upp sig på:) Ska nog ta färjan över till Danmark också, ska bli kul! Känns som det var länge sedan jag var där. När vi var små så var vi där nästan varje sommar kändes det som. Har ju danskt i blodet så då måste man ju hälsa på den släkten man har där:) Jag som ingen annan släkt har menar jag. Det har hänt flera gånger att folk blir superförvånade när jag säger att jag inga kusiner har, är båda ens föräldrar ensambarn så är de... Men hur ovanligt är det egentligen? För när jag nämnt det ibland så blir folk förvånade att man inga kusiner kan ha. Så det verkar ju lite unikt..

Jaja nog pratat om det nu ska jag gå ner och kolla på "sex and the city" tror jag innan Pontus kommer hem och erövrar fjärrkontrollen:-)

//Sofie

3 kommentarer:

Nathalie sa...

Well, jag har inga kusiner, och inga syskon heller! Men jag lider nog inte så mycket av det ;D

Jennie sa...

Men Sofie, har du glömt faster Agda nu igen?:)

Hanna sa...

Det var jättekul på statt!
Du hade ju kunnat hängt med oss! :)

Kram