14 juli 2009

Hurtig

Igår var jag riktigt duktig! På morgonen åkte jag till gymmet och tränade mitt vanliga pass sen på dagen så åkte vi ut till Asby och hälsade på. Då passade jag och Pontus på att gå på promenad med alla hundarna medan Hugo sov middagslur. Sen när vi åkte hem därifrån så ringde Sandra och undrade ifall vi inte skulle springa så då hängde jag med henne ut i 5 km spåret också. Ibland kommer all träning på en och samma gång haha.

Nu har jag precis beställt en Grattis annons till Hugo på hans ettårsdag. Satt och kollade i tidningen och då hade de med en hel sida med barn som fyllde år och då slog det mig att vi måste ju såklart också skicka in en annons till Hugo:) Så nu är det gjort, redig jag känner mig:) Idag så ska jag jobba ikväll, se hur det är att jobba kväll och lära mig kvälls rutinerna. Mycket att lära mig så vi får väl se hur det går. Men de får väl rätta sig efter mig också tycker jag. Ska jag bara gå brevid 2 gånger och sen jobba 2 veckor så kan jag omöjligt lära mig allt. Men det går nog bra:)

Nu ska jag gå ner och mata min son, han ropar på mig. Eller på pappa. Det är det enda ordet han kan, pappa. Tror dock inte han riktigt har koll på vad det betyder för han säger det till allt och alla haha.

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Jobbar du onsdag eller fredag? I så fall kanske vi ses!