29 juli 2009

Uppdatering, uppdatering, uppdatering

Sitter i "White Lady" och skriver!! Det är historiskt, blogga från en båten mitt på sjön Sommen:) Vårt superduperbra Internet gör det ju möjligt så nu kan jag blogga fast vi ska bo på båten i ett par dagar. Vi ligger vid färjan så jag får pendla här ifrån till jobbet men det gör inte så mycket då vädret är kanoners och jag tillbringar hellre tiden här vid vattnet då än hemma. Hemma kan man aldrig slappna av ordentligt för det finns alltid så mycket måsten, men det gör det inte här så skönt!

Uppdatering om sommarodden.
Ja vad ska man säga.. Boxholm vinner förfullt, både på dam och herr sidan:) Ingen större överraskning kanske hehe:) Asbys herrar har kommit 4 i de 2 deltävlingarna som varit. Damerna hade en tuff kamp idag men tillslut så blev det en 3 plats efter Torpa och Boxholm. Vill ni läsa mer så gå in på www.sommaveckan.se där Sandra uppdaterar så duktigt hela tiden:)

Uppdatering om jobbet.
Det rullar på men det är SÅÅÅ mycket att lära sig och det känns rätt maffigt då jag ju bara ska vara där i 2 veckor, totalt 10 pass... Men det går väl. Vissa i personalen är ju trevliga andra inte men så är det ju var man än är. Problem med mina linser har jag fått också så jag har fått använda glasögon vilket inte är så bra för mig. Jag har inte haft råd att skaffa mig nya så de jag har nu är för svaga i styrka så jag får huvudvärk hela tiden, inte skoj. Något annat som inte var skoj var när Hugo vaknade imorse, klockan 4.20. Jag hade satt klockan på 05.30 men det var ju bara att glömma min "sovmorgon". Usch det känns i kroppen nu när man jobbat ett 10 tim pass plus sommarodden och allt.

Bilder lägger jag upp senare, jag orkar fan inte nu för att tala klarspråk.

//Sofie

Inga kommentarer: