06 juli 2009

Finns det någon bättre känsla än när du hittar något du letat efter?

Hugo fick följa med gammelmormor ner till tvättstugan och vad passar väl bättre än att ta lite snålskjuts på rullatorn?

Vet ni?! Jag har hittat min förlovningsring!!! Gud så glad jag är!!! Jag hittade den i Hugos byrålåda nere i hallen... Skulle rota fram en tröja till honom att ha ute idag då det regnar och vad ligger väl där i, längst in, om inte min ring!:) Så nu har jag 2 förlovningsringar haha. Fick ju Pontus mormors gamla förlovningsring som jag gjorde om så den passade mig. Pontus tyckte jag kunde lägga undan den ena och ha den som reserv ring:) Jag kunde först inte fatta hur den hamnat där då jag tappade den på våran inflyttningsfest och då var ju inte Hugo hemma. Men sen kom jag på det! Robin hade på sig en randig luvtröja när han kom och den såg precis ut som en tröja Hugo har. Jag var ju bara tvungen att visa den för honom och jag måste ju ha tappat ringen när jag tog fram den tröjan ur byrån. Jag som gick igenom hela dagen i mitt huvud och letade på alla ställen som jag varit på men se byrån glömde jag bort:) Jag är glad bara att den inte hamnade med i sopporna som jag trodde...

Vi höll på att leta ihjäl oss här igår också. Pontus hade tappat sina nycklar och var bara tvungen att ha dem idag. Han hade fått låna nyckel till jobbet så han skulle kunna lacka våra dörrar samt öppna till en annan och naturligtvis tappade han ju bort nycklarna. Men som tur var kom de till rätta efter mycket letande både hos hans föräldrar och hos oss.

Annars så har ju faktiskt Pontus börjat sin semester idag, whoo! Så efter att han varit på jobbet en sväng på morgonen så åkte vi faktiskt allihopa till BVC för extra viktkontroll som vi skulle på med Hugo. Och denna gången så var det inget snack om saken, han vägde vad han skulle. 10.3 kilo tung är han nu mer och 74 cm lång. Efter BVC besök så åkte vi till Pontus mormor. Fick lite mat och hade det trevligt. Sen åkte vi hem och när Hugo somnat så avslutade jag mitt "fönster" projekt, får visa sen närPontus hjälpt mig med en sista liten grej bara.

Nu har vi kommit hem efter en långpromenad och därefter så storhandlade vi på Willys. Pontus är uppe och gör det absolut sista på taketfönstret nu (hoppas jag iallafall) och när han kommer in så ska vi äta jordgubbar och vattenmelon. Ha det lite mysigt bara han och jag, det var längesedan känns det som. Vi har ju haft så mycket hela tiden så det har inte blivit av att bara han och jag har suttit ner och tagit det lugnt framför TV:n. Hus, barn och hund tar sin lilla tid:-)

Just det vi måste ju gå över till våra snälla grannar och fråga om vi inte kan få köpa deras gamla tjockTV. De sa en gång att de hade en stående som vi gärna fick köpa om vi ville men då behövde vi ju inget men det gör vi nämligen nu. Våran har nämligen gått sönder igen! Och vi har fortfarande inga pengar att köpa en ny plattv för så vi får hanka oss fram på vänner och bekantas avdankade tjockTVapparater haha.

//Sofie

2 kommentarer:

Hannah sa...

Vad skönt att du har hittat den =)

Hanna sa...

Vi hade jättekul! Första kvällen var det regn och världens åska. På lördagen kom det lite..Men på kvällen hade vi tur med vädret :)

Kul att du hittade ringen förresten! Jag vet inte vad jag skulle göra om jag tappade bort min!

Och vilken söt bild på Hugo i rullatorn..hihi..


Kram