22 juli 2009

Helgen i Helsingborg

Mamma och Pappa hade varit nere i Helsingborg hela veckan innan oss med husvagnen. Så på fredag kvällen innan de skulle åka hem så var vi där och hälsade på:)
Dock tog de det fina vädret med sig, efter en vecka med kanonväder så möts vi av detta på morgonen, regn och åska. Det höll i sig hela helgen så det blev inget Danmark för oss denna gången..
Sådana här roliga gungor hängde i parkerna runt om i Helsingborg
Haha min tröja blåser upp precis när Pontus tar kortet, så smal och slank jag ser ut:)
Min fina blåa klänning hade jag på mig en kväll (fick faktiskt mycket beröm för att den var så fin, och det är ju alltid kul att få höra). Vi åt först på hotellet och sen gick vi till en bar och satte oss. Därefter blev det bio, Johan Falk "Gruppen för särskilda insatser". Den var faktiskt bra och det kommer från mig som har väldigt svårt att hitta filmer jag tycker om:)
Kolla vilka mer som bodde på vårat hotell, "Rolandz"! Robert Gustafsson dansband. De hade spelat dagen innan men vi gick inte då det regnade annars hade det varit roligt att se.
På vägen hem så shoppade vi godis på det här flygplanet. Billigt och gott var det! Lite roligt för när vi kom på parkeringen så var det bara vi som var svenskar. Det var 8 dansk registrerade bilar och så vi haha. Kul när man kommer söder ut och nästan alla bilar man möter är utländska, det är vi ju inte så bortskämda med här i Sverige annars precis.

1 kommentar:

Nathalie sa...

Ja du, svårt det här med datum, haha.. när kan du? Känns som om du har mer uppbokat än mig ;)