02 juli 2009

Ny dag nya tag

Usch vilken hemsk dag det var igår..Hugo slog alla rekord i gnällhet tror jag! Plus att det var åska och regn i luften hela dagen fast det brakade aldrig riktigt loss..Huvudvärks väder med andra ord. Hugo liiider verkligen i denna värme! Han blir så gnällig och jobbig. Han som är ett stort matvrak annars får vi tvinga i mat så gott det går. Dryck lika så...Han fick smaka på farmors hemmagjorda saft (svagt utsped med mycket vatten) och det tyckte han om! När det är så här är jag tacksam för allt han kan få i sig. Släpper inte det här snart så vill jag ha höst. Det är inget roligt om det ska vara sommar och Hugo ska behöva lida så mycket i värmen. Det är jättejobbig för oss alla.

Vi var på dagis igår och det gick bra enda tills Hugo började gnälla en massa. Han har även fått för sig att det bara är jag som får hålla honom för när Pontus tog honom så började han illvråla, typ som om någon slog honom. Hoppas det där går över när Pontus går på semester nästa vecka och får umgås mer med sin son. För att berätta om dagiset igen så verkade det bra och den delen av personalen som vi träffade trevliga. Vi ska på information den 6 augusti för alla "nya dagis föräldrar" så då ska vi få veta mera. Bara jag är ledig då... Jag skulle ju jobba två veckor i hemtjänsten men jag har fortfarande inget schema fått hem i brevlådan som chefen lovade att skicka till mig så fort som möjligt. Trött jag blir!!! Alltid ska man få tjatta! De verkar ju inte bry sig nämnvärt om sina vikarier. Om hon skulle ha skickat det så fort som möjligt så borde jag haft det redan i fredags och jag har fortfarande inte fått det. Jag sa att jag behövde det i tid så vi kan planera lite därefter med Hugo och allt. Men nejdå inte ska de skicka det, jag måste ju ringa och tjatta på dem först. Gnälligt inlägg, börjar ju bli som Hugo:) Men men jag blir såå trött på allt ibland! Och ingeting vet vi när Hugo ska skolas in på dagiset, om Pontus jobbar eller inte eller hur jag går i skolan..

Haha nae nu får jag ge mig! Idag ska vi nog ta oss en sväng hem till mamma och pappa. Hoppas alla som läser detta får en bra dag!:) Som sagt ny dag och nya tag!!

//Sofie

Inga kommentarer: