05 juli 2010

5 Juli

Redan en bit in i juli, vart tar tiden vägen? Seriöst jag blir rädd ibland när jag tänker på hur fort tiden går. Igår blev Leah hela 11 veckor gammal! Det var ju inte längesedan hon tittade ut ju!

Idag är det i alla fall sista måndagen för Pontus innan han går på semester. Ska bli skönt att vi alla är lediga sen tillsammans:) Hugo har ju sommarlov från dagis nu också så denna veckan blir det bara jag och barnen:) Ska träffa Maria på tisdag och på onsdag ska vi till Tina på besök så denna veckan kommer nog gå den också. Ska försöka hinna träffa lite mer folk har jag tänkt men vi får väl se vad som hinns med. Måste lägga lite tid här hemma också och greja lite. Har ju ett staket som ska målas bland annat. Hinner ju inte med allt man vill men någonstans måste man ju börja. Pontus gjorde klart Hugos (och Leahs) sandlåda igår så nu kan han gräva och baka kakor för fullt. HAr han ju i ochh för sig kunnat innan också men då var det ju bara en sandhög:)

Får säga Grattis till Robin och Lollo också som fick en liten kille igår!!! Stort Grattis. Hugos och LEahs syssling har kommit:) Dock sprack min teori redan där om att alla gravida som vi känner kommer få tjejer haha. Men men det återstår flera bebisar att titta ut och någon måste jag ju få rätt på att det är en tjej:-) Tycker lite synd om Sarah. Hennes planerade datum var ju igår men ingen bebis för deras del. Däremot fick ju Robin och Lollo plus ett par kompisar till henne igår haha. Usch jag vet hur segt det är på slutet. Men deras bebis kommer också, förr eller senare:)

Nu ska jag försöka ladda upp bilder faktiskt. Var ett tag sedan sist. Dock är vår dator den segaste i världen för tillfället så jag får väl se hur det går. Vi måste lämna in våran dator på service (=lämna den till Anders haha).

//Sofie

Inga kommentarer: