30 juli 2010

Baka baka liten kaka

Har lekt bagare/konditor idag. Tre sorters kakor, bullar och tårtor har det blivit. Hugo fyller ju imorgon och det kommer några och vill fira honom:) Elin skulle dock komma idag likaså Erik. Och på söndag skulle det nog dyka upp några till och fira så det är likabra att bunkra upp redigt:) Om det är någon mer som vill fira så är det bara att titta förbi i helgen. Orkar inte bjuda in alla utan de som känner att de vill komma och säga Grattis får göra det. Kanske blir annorlunda sen när alla ens kompisars barn också titta ut då blir det kanske mer firande tillsammans med dem:)

Annars så hade vi en bra kväll igår. Fullt upp med 5 barn varav den äldsta är 4 år... Men det var riktigt trevlig:) Grillade och åt god mat. Två efterrätt blev det också haha. Jag och Hugo hade bakat en äppelpaj och Cissi hade med sig en kladdkaka. Leah fick några kläder också som Alma vuxit ur, stort tack! Leah växer så jag vet inte vad. Kläder går det åt i alla fall:)

Var ute och sprang efter att de åkt hem också. Gud så duktigt gjort av mig då klockan var mycket och de spöregnade ute..Men Sandra och jag gav oss iväg och några kilometer blev det allt. Denna vecka har jag varit riktigt duktig med löpningen. Kanske ska ut idag också en sväng. Måste ta alla tillfällen jag kan få:) Fatta de som inte har barn, de kan ju träna när de vill!!! Varför utnyttjade inte de (jag innan barnen kom) tiden bättre för? Det är sånt man sitter och filosoferar över som förälder haha.

Nu ska jag äta och sen kommer nog Elin. Hugo ska sova middagslur också innan. Hoppas han somnar utan strul.

//Sofie

Inga kommentarer: