13 juli 2010

Sommar sommar sommar!!!

Då har man inte så mycket tid att sitta framför datorn och slöa:)

Lite update ska jag väl hinna med i alla fall. I förrgår var vi och åkte båt hela dagen lång. Åkte tillsammans med Pontus föräldrar och Sandra. Stannade till och badade och fikade på en strand, hur mysigt som helst. Leah njöt i fulla drag då hon tyckte det var såå skönt när det fläktade ute på sjön (även om det var varma vindar). Det är ju rena sydeuropiska värmen som kommit till oss ju:) Härligt men klibbigt haha. Speciellt nätterna, i natt funderade jag seriöst på att lägga mig ut på balkongen. Men när jag gick ut dit så insåg jag att det nog var svalare inne i sovrummet.

Igår var pappa här och hjälpte Pontus med staketet.. Vilket hästjobb de gjorde! Marken här omkring är ju inte direkt till för att slå i staket stolpar och likande. Men fint blev det:) Nu är det bara baksidan kvar och sen är det grindar och måla det vitt som gäller. Kommer nog att ta sommaren ut men bara det blir klart.

Idag ska vi in till Boxholm och åka och bada tillsammans med Cissi och barnen. Ska bli skoj då det var ett tag sedan vi sågs. Hugo älskar att vara vid badet också så det kommer bli kanoners.

//Sofie

1 kommentar:

Noomi sa...

Heye!
Hur är allt med er?
Skriver här nu för nu har jag en annan mobil IGEN som är helt konstig, då oscar råkat spola ner mitt mobilbatteri.. haha!

Tänkte om ni hade tid o hitta på ngt i mon eftermiddag typ??

Hoppas allt e bra!!
Massa kramar