07 juli 2010

Tjocka tjejen

Tjockis:) Mammas lilla tös!

Leah har hullat på sig på senaste tiden ska bli spännande och se vad hon väger på nästa BVCbesök. Fattar inte hur hon kan vara så rund när hon rör sig konstant hela tiden när hon är vaken. Jag kan inte längre ha henne i knät och gosa för då rullar hon bara åt alla håll. Bästa är att ha henne liggandes på en stooor handuk på golvet naken, det gillar hon:)
Igår hade jag storstädar dag här hemma. Passade bra då vädret var liiite svalare än de andra dagarna. Men idag verkar värmen vara åter, skönt! Ska iväg och luncha tillsammans med Emelie och Tina sen idag. Barnen får också följa med såklart. Pontus han slutar vid två den här veckan. De har bestämt att de ska börja tidigare så de slipper jobba i värmen så mycket. Klokt val tycker jag. Sen är det väldigt skönt att vi ses lite mer om dagarna:) Bara tre dagar kvar sen är det semaster för oss alla!

Ikväll kommer syssling Camilla med familj på besök. Träffades på mormors begravning och innan dess var det en herrans massa år sen sist. De är på semester här i trakterna så de ska titta förbi så ska vi grilla lite ikväll. Inte helt fel. Slängde ihop en kladdkaka att bjuda på också nu på morgonen. Inte alla som står och bakar klockan sex på morgonen haha. Men man måste ju utnyttja tiden när ens barn är så morgonpigga. Nu sover faktiskt Hugo igen. Men såklart inte Leah. Hann bara lägga huvudet mot kudden innan Leah började skrika och ville ha uppmärksamhet. Just nu ligger hon och kollar in alla våra flugor i taket. Kul:)

//Sofie

1 kommentar: