28 juli 2010

Födelsedagspresent

Igår så fick jag Pontus födelsedagspresent:) Eller jag hade fått den innan men igår var det som jag verkligen fick den. Vi åkte runt på en massa loppisar tillsammans och Pontus betalade för vad jag ville ha:) Tyvärr hittade vi inte så många loppisar som vi hoppats på men några blev det allt. Leah följde med oss och Hugo var hemma hos farmor och farfar undertiden, ja och Poker fick också vara där. Han gillar ju inte direkt att åka bil så han trivs bättra i en trädgård:)

Ska visa bilder på mina fynd lite senare. Vi tog turen neråt Eksjö, Sävsjö, Vetlanda hållet. Tänkte att där måste det ju finnas en del men så klart kom alla loppisarna på hemvägen och inte ditvägen:)

I Måndagskväll var jag ute och åt tillsammans med Tina och Emelie. Är alltid lika kul när vi kan ses alla tre. Blir ju allt för sällan, får börja ha som tradition att gå ut och käka tillsammans:-)

Idag skulle Cissi med familj ha kommit men det bli lite ändrat så vi ska ses imorgon istället. Idag blev vi även hundvakter åt Obelix då svärföräldrarna är på semsester nere i skåneland.

Ska ringa Sandra nu och höra när vi ska ta vår lilla löprunda. Var ute och sprang i måndags så nu ska jag försöka hålla varannan dag. Är ju bara 2 månader kvar till tjejmilen:)

Först ska jag bara käka fisk med potatis, gött!

//Sofie

1 kommentar:

Linda Olsson sa...

Sv; Nej, tyvärr vet jag inte...jag har ju inte gjort nått alls fram till nu... Men alltså jag har ju också lite mammamage kvar, precis i mitten under naveln typ, det är där den är svårast att få bort ju...
Ja, man vill ju gärna se resultat direkt! Haha! :P
Men neee, tyvärr har jag inga bra tips :/
Det är kanske bara att träna på...
Kramar