26 juli 2010

Hemma igen:)

Då var man på hemmaplan igen. Vi kom hem igår eftermiddag efter en mycket lugn hemresa:) De är för duktiga våra barn:) Leah hon kunde sitta och vara vaken och bara kolla på storebror där bak i bilen utan att säga ett knyst. Hon är så nöjd våran tjej, helt annorlunda mot när Hugo var i hennes ålder. Hon kan ligga på en filt och jollra hela dagen lång ungefär och sen när hon blir hungrig/trött då kan skriket komma men inte så ofta annars faktiskt.

Semester turen upp till Falun har varit bra:) Kom upp runt fem på fredagen och då var det mest kolla läget och hämta nyckeln till övernattningslägenheten som vi skulle sova i. Riktigt fin och allt fanns där, till och med en spjälsäng. 150 kronor natten var det lugnt värt:) På lördagen var vi på en sturtsfarm! Haha en kund som tipsat Jennie om det. Rätt som maffiga djur är de ju... men så fula! Hugo fastande sen vi alla leksakerna och tramptraktorerna. Åt mat där gjorde vi med, åt strutspaj. Smakade gott men inget speciellt om ni frågar mig. På kvällen lyxade vi till det med grekiskmat hemma hos Jennie och Erik. Vädret var ju inte på topp men det gjorde inte så mycket när vi skulle åka hem igår. Rätt mysigt att åka bil i regn.

Nu måste jag greja med allt här hemma. Ikväll blir det tjejmiddag tillsammans med Tina och Emme. Bilder ska jag försöka hinna ladda upp men det blir vad det blir med det för det ligger inte högst upp på listan förtillfället haha.

//Sofie

Inga kommentarer: