04 juli 2010

Soooligt värre:)

Värmen och solen håller i sig. Inte för att en småbarnmorsa har någon som helst tid att bara få ligga och steka under den varma solen men ändå:) Alltid skönt när man kan vara ute och greja (om än på morrnar och kvällar då det är såå jäkla varmt på dagarna nu mer).

Igår var jag och barnen plus Poker i Boxholm och hälsade på. Var nere vid badet hela dagen typ. Hugo verkligen älskade att få springa och plaska i vattnet! Blev lite förvånad då han som bekant hatar att bada hemma i badkaret. Hade det jättemysigt där i alla fall. Leah sov i vagnen under ett träd hela tiden så det var verkligen skönt:) På kvällen efter att Pontus kommit tillbaka från rodd och allt så tittade Sandra förbi och vi grillade tillsammans. Sandra var även snäll och passade barnen en kortis så Pontus, jag och Poker kunde åka iväg till en liten närliggande sjö och ta ett kvällsdopp. Inte så smart med tanke på min förkylning som ALDRIG vill ge med sig.. Idag har jag lock för båda öronen och näsan är mer täppt än innan. Får väl avstå från bad och sånt tills jag är helt hundra i kroppen igen.

Nu ska vi snart iväg och gratta Caroline på hennes konfimation. Bilder vet i tusan när jag kommer lägga upp. Sitter ju aldrig vid datorn nu, bara för att hinna uppdatera här:) Bilder kommer när det kommer.

//Sofie

Inga kommentarer: