15 juli 2010

Elavbrott och inget Internet

Hade elavbrott nästan hela tisdagen. Kul. Vi får alltid det så fort det bara mullrar liiite. Jävla Eon. När vi kom hem i tisdagskväll och skulle kolla på Morden i Midsomer och elen fortfarande inte kommit tillbaka fast det var lovat till klockan 18 så ville jag inget annat än att åka till Eon och spränga deras kontor i luften. Tur för dem att deras kontor ligger i Södertälje.

På tisdagen var vi och badade i Boxholm och på kvällen var vi hemma hos Sarah och Krille (fortfarade ingen bebis där...) dit kom även Robin och Lollo med sin lille kille:) Sååå söt! Dock har han ännu inget namn fått. Vi hotade med att namnge honom om inte de gjorde det snart haha.

Igår var Jag, Leah och Sandra på loppis i Motala. Fyndade en del:) Käkade lunch på McDonalds och där insåg jag att hela menyn bestod av en hel dags kaloriintag. Inte bra.
På kvällen var Sandra och jag riktigt husliga. Vi gjorde egen jordgubbsaft! Gud såå gott!! Fortsatte dagens intag av kalorier med ännu lite fler onyttiga haha. Vad fan ibland måste man få unna sig.

Nu idag har vi inte gjort så mycket. Eller jo Hugo och jag var på hans första tandläkarbesök. Det såg bra ut. Blev mest en massa information (uppläxning kändes det väl mer som) om hur man ska sköta sina barns tänder. Hon frågade vad han fick och dricka och då tyckte jag att vi är duktiga som brukar ge Hugo vatten med lite citron i istället för saft och annat onyttigt. Men se nej. Det är minnsan inget bra för syran i citronen förstör emaljen på tänderna! Haha ja herregud så liten och dum jag kände mig. Men men man får inte ta åt sig av allt som tandläkare/läkare/sköterskor/bvctanter säger för då skulle man ju inte kunna leva normalt alls. Sunt förnuft är det bästa!

Ska ut och springa ikväll också. Måste bli skärpning med det då vi inget sprang på hela förra veckan. Måste träna så jag orakar en mil sen i september. Just nu känns det långt borta...Men skam den som ger sig!

Får se när jag får Internet igen också... Uppdateringen här lär ju bli därefter.

//Sofie

1 kommentar:

Emelie sa...

vi hade också strömavbrott i tisdags..till o från hela tiden! Vi har också elon:)