02 juli 2010

Trööööööött!

Har sovit en stund. Hugo på dagis Leah sover, yes! Jag somnar som en stock. Vaknar av att någon lägger sig i sängen. Jag vaknar och tror jag måste slå ihjäl en inbrottstjuv för att överleva men det visar sig vara Pontus som är hemma från tandläkaren och bara ska byta kläder innan jobbet. Somnar om igen. Vaknar då telefonen ringer. Jävla telefonförsäljare!

Jag har gått upp mellan 4-5 de senaste dagarna och det känns! Har somnat mellan 23-24 också på kvällarna..inte bra. Men jag har alltid en massa att pyssla med då och sen blir jag stressad när jag ser vad klockan är så då stressar jag till sängen för jag vet att jag kommer inte få sova länge och sen sover jag dåligt för jag är stressad.

Leah vaknar alltid runt 4-5 men hon somnar ju om när hon fått mat. Bara det att Hugo också vaknar och oftast precis när Leah somnat om igen. Och sen dennna förkylning! Hatar att inte kunna andas genom näsan. Igår gjorde jag ett tappert försök och rörde på fläsket som varit alldeles för stilla under veckan pga denna dumma förkylning. Gick på kvällspromenad med Poker. Gick mycket bra. Kroppen kändes hel när jag kom tillbaka. Dock förbrukade jag väl ungefär 3 paket näsdukar under den timme promenaden tog.

På dan innan var vi hos Noomi och barnen. Mycket trevligt! Emilio och Hugo fick leka av sig och Celine var såå sött:) Tyvärr fick jag inte se hennes små ögon något då hon sov som en liten gris hela tiden haha. Men det lär komma fler tillfällen:)

Idag kommer Pontus mamma förbi en liten sväng och ska hjälpa till att göra det sista på inbjudningarna till dopet. Så de kommer iväg någon gång. Hade tänkt att de skulle vara utskickade i junimånad men tji fick jag...

Nu ska jag se om jag kan slumra till en kortis igen. Behöver det. Orkar inte bry mig om allt annat som borde passas på att göras medans Leah sover. Tar det senare, nu sömn!

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Usch för tidiga mornar. Trodde att jag hade det jobbigt när Ellie brukade vakna 6. Nu har det tack och lov skett en förändring och hon vaknar numera kl 7. Jihooo, sovmorgon. Tycker att du gör rätt i att sova en stund när Leah sover, resten kan du ta en annan dag.
Kram Ida