23 juli 2010

Första semestern:)

Idag ska vi åka iväg och hälsa på Falunfolket:) Leahs första semesterresa. Hoppas att alla barnen är snälla och fina hela resan upp:) Har fortfarande hemska bilder från resan vi gjorde dit upp med Hugo förra våren. Men det ska nog gå bra. Hugo är ju större och Leah brukar ju alltid vara så snäll!

Igårkväll så var Pontus och jag iväg en stund för oss själva. Det var "Grillnatta" här i stan och Pontus hade fått två matbiljetter. Mamma och pappa var snälla och kom in pch passade Leah och Hugo en stund på kvällen så vi fick åka iväg bara vi två en stund. Var ett bra tag sedan sist som bara Pontus och jag gjorde något. Och det var precis lagom att åka iväg några timmar så där på kvällen bara:) Det är guld värt!

På dan innan var Sarah, Krille och Emma här och åt lunch tillsammans med oss. Hugo var dock på sitt absolut sämsta humör men efter en bra stund så blev han en gladskit igen. Herregud vad humöret kan växla på våran son:)

Nu ska vi packa det sista och sen åka iväg. Jag ska göra mina magövningar innan och kanske hinna med ett pass på roddmaskinen också. Djävulens träningsredskap, men skam den som ger sig! Måste ju ändå duscha så då kan jag ju lika gärna träna lite innan först:) Två flugor i en smäll:)

//Sofie

Inga kommentarer: