31 juli 2010

Födelsedagskalas

Denna dagen har gått i ett. Började med firade av Hugo. Pontus och jag gjorde oss till och gjorde frukost på sängen till honom och så sjöng vi och hade paket med oss. Gissa Hugos reaktion? Han blir fly förbannad för att vi kommer och väcker honom så där bara..Pontus och jag kunde knappt hålla oss för skratt. Men till sist lugnade han ner sig och tillslut tog ju nyfikenheten över:)

Pontus gick promenad och jag grejade här hemma. Gjorde det sista på tårtorna och städade undan. Vid tre kom det en massa folk och ville fira våran prins:) Nu har Hugo nog allt en 2åring kan önska sig. Sandlåda, gungställning, tramptraktor, trehjuling, bobbycar, rutchkana, tält med tunnlar...ja idag blev han riktigt bortskämd våran son. Men det är väl så det ska vara när mostrar, mor/farföräldrar, farbröder, fastrar, kusiner etc kommer på besök på ens födelsedag:)

Har gått kvällspromenad med Poker också och nu sitter jag här nyduschad och funderar på att dra mig åt sängens håll. Bilder tog jag en massa men med Gunnars kamera. Såklart...Men han lovade att komma med bilderna imorgon så då kan jag visa upp några av dem här.

//Sofie

Inga kommentarer: