01 juli 2010

Humör som en illsken get

Barnen ligger faktiskt och sover. Tro det med tanke på när de gick upp imorse. Leah vaknade fyra och somnade om vid halvsex och då vaknade Hugo. Tajmning som alltid!

Igår var vi hemma hos mamma och pappa en sväng efter att sotaren varit här. Som för övrigt var både väldigt sen och inte sa ett ord..Lustig människa. Jo ett ord sa han, källaren. Han ville att jag skulle låsa upp. Haha ungefär som Hugo gör. Han säger ett ord man förstår och så gissar man sig till vad det är han vill att man ska göra:) Jaja iväg kom vi och Hugo var på ett hemskt humör. Helarg var han. Ingenting hjälpte. Han skrek och slogs så tillslut la jag honom i hans säng som vi har där. Han fortsatte och skrika. Maria tittade förbi men inte ens då gav han sig. Pappa var den som lyckades få honom lugn sen haha.

Mamma, jag, Elin och Leah åkte på kvällen in till mjölby och kollade i Gästisparken där det var lite musik och underhållning. Riktigt mysigt! Hugo var hemma hos morfar undertiden, ville inte riskera ytterligare ett raseriutbrott när vi var där:) Såklart hade jag ju ingen vagn liggandes i bilen till Leah (som vi alltid har annars) så Cissi var snäll och lånade ut Almas till oss under kvällen. Hade inte gått annars tror jag. Somnade gjorde hon tillslut efter matning och promenad med både mormor och moster. Sen sov hon gott för hon vaknade knappt när vi kom hem hit ens.

Idag ska vi iväg och leka med Noomi, Emilio och Celine (som hon tillslut fick heta:). Har ju inte träffat lilltjejen innan så det ska bli spännande! Får dock bara kika på henne tror jag för min förkylning håller fortfarande i sig. Om än mycket bättre. Hugo och Leah de har fått tillbaka sin hosta igen med. Leah har ju haft sin hosta till och från sen hon föddes typ. Har tagit upp det flera gånger men de säger ju bara att det är förkylning och medicin har hon ju fått. Att den inte hjälper verkar inte spela någon roll. Ska ta upp det igen på nästa BVCbesök.

Nu ska jag göra mig klar och sen se om barnen vaknar innan vi ska åka iväg.

//Sofie

Inga kommentarer: