18 juli 2010

Mycket att stå i idag

En bild som Anders tagit på Hugo när Hugo var i gryt tillsammans med Sandra och dem:)
Har massa saker som jag ska få gjort denna dag. Igår hade vi strömavbrott (avdelning nehee!?) och mitt i allt höll Sandra och jag på att göra jordgubbssaft. Blev så lyckat sist så vi ville upprepa vår framgång haha. Men som sagt gick strömmen då det var oväder till och från under gårdagen så idag ska jag rädda det som går av jordgubbarna och saften.


Var en sväng hos mammsen och pappsen igår då Pontus var iväg och skulle ro ett brudpar. Som tur var hade höll det uppehåll mitt i all åska och regn när de skulle ro dem. Har ju varit fint väder hur länge som helst och då är det ju lite tråkigt att det spöregnar, åskar och blixtrar när man ska gifta sig.


Idag kanske vi får träffa den nya lilla fröken Gustafsson också:) Eventuellt att Sarah och Krille kommer hem under dagen så då ska det gosas bebis haha. Sarah har skickat mms bilder och av dem att dömma så är hon väldigt lik sin far Emma:)


Hugo han pratar förfullt här hemma nu mer. Jädrar munnen går i ett och ord pluppar upp hela tiden. Det nya inne ordet är "Stoor"! Allt som är stort eller stor måste kommenteras. Och Leah hon vände sig för första gången igår! Från mage till rygg. Det där med rygg till mage är lite kämpigare då det är en liten arm som hela tiden ligger ivägen.

Nu ska jag ta i tu med allt som står på min "lilla" lista. Eller stooora listan som Hugo skulle ha sagt haha:)


//Sofie

1 kommentar:

Noomi sa...

Hej!!
ja absolut, de får vi ta o göra..mkt roligare o göra de tillsammans o bra när de blir spikat :)
Vilken dag passar dej bäst?

Ska vi ta o träffas nån dag i veckan?

Söt bild på Hugo!

kram