31 oktober 2012

Godmorgon Godmorgon Godmorgon

Här var det morgon vid 05.30 som vanligt... Igår när Pontus kom ner vid den tiden satt Hugo och kollade på TV. Fullt påklädd. Och jätteglad. Att han orkar.

Igår kväll var pappa och jag på hockey. Matchen sög ju om man inte var HV71 supporter men vem är det liksom?:) Hoppas på bättre resultat nästa match!

Satt hela gårdagen igår och ringde. Och ringde lite till. Så nu har jag fått lite napp på ett par ställen som jag ska träffa och lämna CV och personligt brev till. Så dagens göra är att sätta igång och få allt det färdig skrivet. Det tar sån tid bara men förhoppningsvis är det värt det.

Gör allt i min makt för att få något nu. Kommunen och deras jävla timvikariat är jag mer än trött på. Har lovat mig själv att aldrig hamna där igen nu. En gång för alla. Letar utbildningar och jobbannonser. Och som sagt satt jag och ringde runt igår. Måste även boka in ett möte med min arbetsförmedlare. Sist jag var där fick jag ju ingen hjälp alls verkligen. Kanske går bättre om jag får träffa den som är min arbetsförmedlare? Har aldrig gjort det! Det ni... arbetsförmedlingen är verkligen så bra. Eller inte.

Nu ska det ätas frukost och sen är det bara och sätta igång!

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Men Sofieee, blev Leah glad, fick hon sin rosa overall? :)