19 oktober 2012

Skriva skriva:)

Nu så vill datorn. Passa på passa på att skriva lite här. Tyvärr vägrar den här datorn fortfarande att samarbeta med min kamera eller mobil så jag har ingen möjlighet alls att lägga in några bilder. Och fortfarande fungerar inte den där förbaskade mobilbloggningen. Att få med bilder alltså. Gud vad jag trixat med det men lyckas aldrig få det att fungera. Är säkert superlätt att fixa bara för att jag inte kan det. Tro mig jag har råkat ut för sånt förr...

Hepp hepp hänt sen sist då?

Hmm gårdagen bestod av jobb och dagis. Efter jobb så drog jag och tränade på gymmet. Skönt skönt. Eller nej där ljög jag. Var inte alls pepp på det och det var skitjobbigt men det kändes ju skönt efteråt så:)

På kvällen var det jippo i stan. Alla butiker hade extra öppet till 21. Girls Night eller vad de kallade det. Inget för mig tänkte jag. Hade inte alls planer på att åka in dit. Men så såg jag att det hade några erbjudanden som skulle passa oss. Eller Hugo. Overall och vinterskor behövde han. Så packade med han i bilen och åkte dit en sväng.

Så mysigt att bara åka iväg med Hugo sådär. Blir ju inte så ofta vi gör det tyvärr. Han var helnöjd att få ha mamma för sig själv och framförallt att det skulle handlas till honom:)

Och vi hittade det vi skulle ha också så det var bra. Bara några saker till Leah sen är vi redo för vintern!

Eller jag behöver en vinterjacka också... Sen så:)

//Sofie




Inga kommentarer: