02 oktober 2012

Myskläder på!

Raggsockar på. Premiär för den här säsongen.
Känner mig duktig. Inte det att jag tränat utan det att jag tog tillfället i akt och tränade fast det inte var min träningsdag. Att jag utnyttjade tillfället då jag fick sluta tidigare från jobbet med att träna innan jag hämtade barnen på dagis. Så skönt att vara nyduschad och ha myskläderna på. Och klockan är bara fem.

Det blev lite ändringar med tiderna imorse. Kul när barnen för en gångs skull sover och jag är tvungen att väcka dem. Precis när jag väckt dem plingar det till i min mobil och jag får meddelande om att jag fått ändrade arbetstider. Kul kul. Så jag fick försöka underhålla barnen i ett par timmar extra innan det var dags för dagis. Då kunde de lika gärna fått sova en stund till men men. Så är livet som timvikarie.

Fick i alla fall sluta en timme tidigare så då var jag som sagt duktig som tog tillfället i akt och körde ett pass på gymmet. Kondtion blev det. 30 minuter intervall på löpbandet och 30 minuter på den där förbannade crosstrainern:)

Nu ska det lagas mat. Blomkålmos (kan jag varmt rekommendera. Så gott! Kul med variation till potatismos om inget annat:) och krov står på menyn.

//Sofie



 

Inga kommentarer: